Connect with us

Rövidhírek

Cserélt a Browns és a Jets!

Szinte a semmiből berobbant egy csereüzlet, méghozzá a New York Jets és a Cleveland Browns között. Ráadásul játékost játékosért csere történt, Calvin Pryor ment a Brownshoz, Demario Davis pedig a Jetshez.

 

 

Davist pont a Jets szabadügynökeként került Clevelandbe tavaly nyáron, de Jamie Collins és Chris Kirksley megtartásával még úgy is fölöslegessé vált, hogy átálltak 4-3-as sémára, ahová speciel beférne még a veterán játékos. Pótlása nem igazán van, de a Brownsnál mégis úgy ítélték meg, hogy lemondanak róla, amivel $3,8 milliót szabadítottak fel, és ennek csak kis részét teszi csak ki Pryor fizetése.

 

A Jets az első két körét safetyre költötte az idei játékosbörzén, aminek következtében előbb kivágták Marcus Gilchrist, most pedig elcserélték a 2014-es draft első körében kiválasztott safetyüket, vagyis lecserélték a kezdőiket. Ezzel a lépéssel a tavaly kezdő secondaryből már csak Buster Skrine maradt hírmondó a csapatban, de nem csodálkozunk ezen, mikor a rebuild jegyében telik az eddigi offseason tevékenységük.

 

Ezzel az üzlettel mindkét fél jól járt, a Browns kapott egy újabb első körös tehetséget, még ha eddig nem is igazolta azt a ligában, a Jets pedig az egyik telített posztjából vált meg egy hiányposztra érkező játékosért cserébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!