Connect with us

Hír

Cutler: Nem úgy álltak a csillagok, hogy aláírjak a Jetshez

Ezt a hetet egyértelműen megnyerte magának a New York Jets a sajtóban, de pechükre inkább a kárörvendő hangvételű vélemények vannak többségben mint a dicsérő szavak. Most is inkább egy újabb belerúgásként hathat Jay Cutler coming outja, aki egy ESPN-es podcastben elmondta, hogy anno voltak egyeztetései a Jetsszel egy szerződésről, de inkább meggondolta magát. Mint monda:

 

 

Nem álltak úgy a csillagok ahhoz, hogy aláírjak a Jetshez. Nagyjából egy időben kerestek meg engem és Josh-t (McCown, a szerk.) is, és sokáig kapcsolatban is maradtam a vezetőséggel. Sokat hezitáltam, hogy akarom-e egyáltalán folytatni a pályafutásomat, így nem jött tényleges ajánlat a részükről, mindeközben Josh-sal egyre jobban haladtak a tárgyalások, és végül alá is írt, aminek nagyon örülök, remek srác, megérdemli. Hogy tudtak volna elém tenni olyan szerződést, ami miatt visszatértem volna, arra őszintén mondom, nem tudom a választ.

 

McCown egy 1 éves, $6 milliós szerződést kötött a csapattal, aminek a teljes tartalma garantált, illetve ösztönzőkkel felmehet $7 millióra is. Cutler mindeközben lecserélte a sisakot és a mezt öltönyre és mikrofonra, és a FOX televíziónál láthatjuk majd őt NFL meccseken. A Jets azóta folyamatosan pakolgatja ki a drágább játékosait a keretből, de még így is csak $15 milliót tudtak felszabadítani a salary cap alatt. Igaz, ebben még nincs benne Eric Decker távozása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!