Connect with us

Hír

Damarious Randall a slotban találhatja magát

Damarious Randall eddigi pályafutására a hullámvasút lehet a legjobb jelző, ha csak a számokat nézzük. A 2015-ös draft első körében kiválasztott játékos újonc idénye lélegzetelállító volt, hogy utána őt is elérje a sophomore slump, és pocsék második szezont zárjon. Voltak ennek okai ugyan, de most a lehető legjobb lépést készül tenni a Green Bay: bemozgatnák slot cornernek.

 

 

Randall első szezonja azért is lehetett ilyen jó, mert akkor volt a kezdőben két rutinos (és jó) cornerback körülötte, Sam Shields és Casey Hayward, míg a második szezonjára Shields sérülését követően nem volt rutin a pályán, Randall pedig csúnyán meg lett égetve (és tegyük hozzá, hogy a saját sérülését sem bírta teljesen kiheverni). Idén ezt szeretné elkerülni a Packers, ezért is hozták vissza a rutinos Davon House-t, Randall pedig ahelyett, hogy az első számú elkapókkal küzdene, beküldik a slotba, ahol igazán nagy sztárrá válhat. A Packers CB edzője, Joe Whitt is osztja ezt a véleményt.

 

Az egyetemen is inkább középen játszott, ezért úgy gondoljuk, hogy itt lehet hosszú távon jövője a védelemben. Megvan az esze, az ösztöne és a tempója ahhoz, hogy tökéletesen helytálljon a slot receiverek levédekezésében, egy igazi sztár lehet ebben a szerepkörben a jövőben.

 

Randallt többször is hasonlították a Cardinals játékosához, Tyrann Mathieu-hoz, aki hasonló szerepkörben volt eddig a legjobb NFL-es pályafutása során, és nem free safetyként vagy szélső cornerként. Most a lehető legjobb alkalma nyílik neki olyanná válnia, mint a Cardinals klasszisa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!