Connect with us

Hír

Dareus még mindig hülye a focihoz

A történet eredetéhez decemberig kell visszamennünk, amikor a frissen kirúgott Rex Ryan védelméről kezdtek el megkönnyebbülve beszélni a játékosok, élükön a csapat vezérével, Marcell Dareusszal. Azonban a mondandójából nem más derült ki, mint hogy a szó legszorosabb értelmében hülye a focihoz. Most az új rezsim alatt is csak megerősíti az embereket ebben a tényben.

 

 

Dareus Jim Schwartz védelmében All-Pro szinten játszott, be is válogatták az első csapatba 2014-ben, később pedig egy elképesztően nagy szerződést kapott, 6 évre és $96,6 millió dollárért hosszabbított Buffalóban. Ám az új főedző, Rex Ryan nem tartott igény a kiváló védőguru Schwartzra, és ő maga vette kezelésbe az irányítást – ami totális bukta lett. Dareus meg sem közelítette a 4-3-as védelemben mutatott formáját Ryan 3-4-es rendszerében, most viszont Sean McDermott érkeztével helyreállhat a világ rendje. Már ha Dareus felfogná, mit is kérnek tőle.

 

Elég nagy kihívás lesz megszokni az új rendszert, főleg, hogy a D-Line edzőnk még nem is volt NFL játékos. Ő és a többi coach is belemegy a legapróbb részletekbe a védelem megszervezésekor, és ügyelnek arra, hogy minden játékos azt tegye, amire ők kérik őket. Örülök, hogy ilyen elánnal vetik be magukat a munkájukba, de néha nem igazán értem mire is akarnak kilyukadni a sok tervezéssel.

 

Dareus egyetlen szerencséje, hogy a szerződése miatt lehetetlen tőle megszabadulni, pedig ha McDermotték alatt sem válik be, akkor előbb-utóbb megoldást kell találni a problémára, ami könnyen csapatváltáshoz vezethet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!