Connect with us

Hír

Decker: Már várom, hogy Mariota passzait kapjam el

Ahogy arról tegnap reggel beszámoltunk, Eric Decker a Tennessee Titans csapatánál fogja tölteni a 2017-es szezont, amivel óriási segítséget nyújthat a fiatal Marcus Mariota számára. Decker egy nyilatkozatában elmondta, hogy már várja, hogy együtt dolgozhasson a korábbi 1/2-es irányítóval.

 

 

Nagyon sok dolog szólt amellett, hogy a Titanshez írjak alá. Egyrészt van egy házam Nashville-ben már elég régóta, szóval a távolsággal és a lakáskereséssel nem lenne probléma. Másrészt tetszik az, amit elkezdtek építeni 2015-ben a csapatnál, amikor is draftolták Mariotát. Szerettem nézni a játékát már az egyetemen is, egy hatalmas termetű, mégis mozgékony srác, aki tökéletes dobótechnikával rendelkezik. Megtisztelő számomra, hogy része lehetek a fejlődésének, egy nagyon ígéretes csapatba kerültem, ahol remek szakmai munka folyik. Alig várom, hogy elkezdődjön az igazi munka!

 

Úgy gondolom nem csak Decker örül Mariotának, hanem fordítva is. Amióta a ligában van, nem igazán a potens elkapókról volt híres a Titans, noha tavaly már legalább egy Rishard Matthewst elhoztak Delanie Walker mellé. Most azonban melléjük csatlakozott az első körös Corey Davis, a harmadik körös Taywan Taylor, és most Eric Decker a szabadügynök piacról, egy ilyen elkapósorra pedig bármelyik irányító csak csettinteni tud. Ha hozzávesszük, hogy ott van előtte egy kiváló támadófal, és mellé DeMarco Murray és Derrick Henry futónak, egy egészen elképesztő támadósornak lehetünk szemtanúi 2017-ben, ha a Titans meccseit nézzük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!