Connect with us

Hír

Egy élmény lesz a Browns QB-k háziversenye

A Cleveland Browns a bőség zavarával küzd irányító poszton, hiszen nem elég, hogy három jelentkezőből kell kiválasztani azt, aki a center mögé állhat majd az alapszakaszban, eddig mutatott teljesítményük alapján még nehezebb eldönteni, hogy ki lesz a végső befutó. Legalábbis a csapat nemrég szerződtetett új cornerbackje, Jason McCourty szerint mindhárom játékos magabiztosan és jól teljesített az eddigi edzések alkalmával.

 

 

Kessler, Kizer és Osweiler közül utóbbi rendelkezik a legjelentősebb rutinnal, aki kezdőként 13-8-as mérleget tud felmutatni, 815 passzából 488-ból lett elkapás. Összesen 5083 yardot passzolt és 26/22-es TD/INT arányt tud felmutatni ötéves pályafutása során. Ez persze nem jelenti azt, hogy automatikus ő lesz a Browns kezdője, hiszen ott van Kessler, aki tavaly ugyan 0-8-as mérleggel zárta a szezont, ellenben 195 passzából 128 volt sikeres és 6 passzolt TD-je mellett csak két alkalommal adta el a labdát. Osweiler ráadásul tavaly alaposan megégett a Texansban, győzelmeinek jelentős részét pedig inkább a védelem szolgáltatta, mintsem az irányító clutch megoldásai. Ha szigorúan a 2016-os évből indulunk ki, akkor inkább Kessler lesz a megoldás. Az újonc Kizerről pedig igazából még nem lehet releváns véleményt mondani, bármi lehet belőle a training campekre, akár kezdő is.

Ezen a poszton mindig lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, ezért a legfontosabb a magabiztosság. Ezekről a srácokról pedig lerí, hogy mennyire magabiztosak, amikor beállnak a huddle-be. A mi védelmünk egy agresszív, támadó szellemű védelem, így az irányítóinknak is több mindenre kell egyszerre figyelniük. Ránk, a támadófalra és persze arra is, hogy a nagy játékaikat sikeresen végre tudják hajtani. Úgy gondolom remek szórakozás lesz kívülről nézni hármójuk versenyfutását a kezdő posztért az edzőtáborok idején. Bárcsak ott lehetnék a támadósort érintő külön meetingen, ahol Hue és a stáb többi tagja ezen töri a fejét. Mindenképp megpróbálok bejutni.

-mondta McCourty.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!