Connect with us

Hír

Egy lábbal is lehet teljes életet élni

Isaiah Pead, a Rams, a Steelers és a Dolphins egykori running backje egy tavaly novemberi autóbaleset során olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy le kellett vágni a bal lábának nagy részét, illetve a jobb lába is megroncsolódott. A kezdeti sokk után Pead most azt tűzte ki célul, hogy a hozzá hasonló embereken segítsen, mert így is lehet teljes életet élni.

 

 

Szeretnék egyfajta tanácsadó vagy motivátor lenni, hogy akik arra a sorsa jutnak mint én, azok hamarabb fel tudjanak ocsúdni belőle. Nekem ez sajnos eltartott egy darabig, de elfogadtam magam, és a tényt, hogyha belenézek egy egész alakos tükörbe, akkor milyen látvány fogad. Nem kell elkeserednie senkinek, így is lehet teljes életet élni.

 

Pead a baleset rendőrségi jelentése szerint nem csatolta be a biztonsági övét, ami az ő esetében az életét mentette meg, hiszen olyan szinten összetört az autó, hogy a biztonsági övet sem tudta volna kikapcsolni, és abban az esetben a helyszínen vérzett volna el. A sofőr melletti ülésen ülő barátja egy kisebb agyrázkódással megúszta az esetet, Pead már nem volt ilyen szerencsés. A baleset óta 8 műtéten is átesett, ezért a fociálmokról már lemondó játékos új célokat kellett kitűzzön az életébe.

 

Egy kamionos céget fogok alapítani, amivel az életem hátralévő részében foglalkozhatok, illetve ott van a fiam, aki nem sokkal a balesetem előtt született, és akiért mindent megteszek, hogy rendes körülmények között nőjön fel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!