Connect with us

Hír

Floyd pozitív mintát adott egy alkoholteszten, veszélyben a karrierje

Michael Floyd megkapta az utolsó utáni esélyt a sorstól, miután börtönbüntetésre is ítélték őt ittas vezetés miatt. A Cardinalstól kivágott játékos előbb ajándékba kapott egy Super Bowl gyűrűt a New England Patriotstól, majd börtönbüntetését követően szülőállamának csapata, a Minnesota Vikings adott neki egy lehetőséget, hogy újraépítse karrierjét. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy ez nem fog bekövetkezni.

 

 

Michael Floyd a 120 nap börtön (24 nap a börtönben, 96 lakhelyelhagyási tilalom alatt) mellé természetesen az alkoholos termékek fogyasztásától is el lett tiltva, ám a bíróság szóvivőjének nyilatkozata szerint a játékos egy június 11-i vizsgálaton pozitív mintát produkált, ami miatt június 26-án ismét bíróság elé kell állnia. Floydra először egy alkoholszint mérő karperecet rendelt el a bíróság, ám a játékos könyörgött, hogy ezt vegyék le róla, mert zavarja őt a játékban. A bíróság helyt adott a kérésének, de ezért cserébe véletlenszerű alkalmakkor mintát kell adnia, ahol megszondáztatják.

 

Floyd természetesen tagadja a vádakat, állítása szerint a véralkoholszintjének megemelkedése a Kombucha teának köszönhető, ami minimális alkoholt tartalmazhat, attól függ hogyan készítik el. Ám a vizsgálatok alapján a véralkoholszintje 0.044 és 0.055 közé esett, ami nehezen érhető el egy minimális alkoholt tartalmazó italtól. Ha a bíróság elítéli a játékost, akkor újabb börtönbüntetés várhat rá, ami véget vethet NFL-es pályafutásának. A Vikings biztosította a játékost arról, hogy mindenben támogatják őt a tárgyalások során. Floydnak egyébként 5 napja volt hátra a büntetése lejártáig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!