Connect with us

Hír

Garrett walking bootban hagyta el a minicampet

Myles Garrett egy kisebb sérülést szenvedett el a minicamp befejezése előtt egy nappal, ám azt nem lehetett tudni, hogy mi a diagnózis. Pár nappal az eset után sem lettünk okosabbak, viszont az idei 1/1-es viszont walking bootban jár azóta. Garrettnek tavaly is bokaproblémája volt ugyanazon a lábán, amin most a csizma van, emiatt aggódnak igazából Clevelandben.

 

 

Garrett a szerdai edzés során sackelte Brock Osweilert, ahonnan viszont Garrett már nem tudott felkelni, és kezét a lábához kapva feküdt a földön. Tavaly Garrett egy bokarándulás miatt nem tudott minden meccsen pályára lépni a Texas A&M-ben, és attól félnek, hogy ismét hasonló eredetű lehet a baj, hiszen ugyanarra a bokájára sérült meg mint tavaly. Csapattársa, Larry Ogunjobi fejezte ki csalódottságát amikor látta az esetet.

 

Hatalmas veszteség, hogy az 1/1-es, aki egyben a barátod is, a szezon kezdete előtt a lábát fogva fekszik a földön. Bár még nincs két hónapja, hogy csapattársak vagyunk, nagyon jó viszonyt ápolunk egymással, ráadásul mindketten a védőfalban játszunk, így kialakult egyfajta barátság köztünk. Sajnos a sérülés része ennek a játéknak, de ahogy eddig megismertem őt, biztos mindent belead a visszatérésébe, mert látszik minden megmozdulásán, hogy karnyújtásnyira van az álma beteljesülésétől, amiről nem akar lemondani egykönnyen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!