Connect with us

Hír

Gilmore: A játékunk magáért beszél majd

Amikor a liga legjobb védelmeiről beszélünk, általában a Seahawks, Broncos, Vikings, Texans négyes tagjai kerülnek a diskurzusba, de nem feltétlen kell meglepődnünk, ha 2017-ben a Patriots is bekerül a felsorolásba.

Azzal, hogy tavasszal megszerezték a piacról Stephon Gilmore-t, Malcolm Butlerrel kiegészülve papíron a liga egyik legjobb cornerback párosát tudhatja magáénak a New England. A friss szerzemény pedig nagyon izgatottan várja, hogy mire is lesznek képesek együtt.

 

 

Minden nap ki kell mennünk a pályára és egyelőre magunknak bizonyítani, a napi gyakorlásokkal pedig egyre jobbak leszünk. Minden évnek sikerre éhesen vágunk neki, ez most sincs másként. Amikor pedig elkezdődik a szezon nem csak magunknak, hanem magas szintű játékunkkal az egész ligának is bizonyítunk és hagyjuk, hogy a látottak magukért beszéljenek majd.

Bill Belichick védelmeiben nem ritkaság, hogy egyszerre akár két shut down cornerback foglal helyet a pálya két szélén. Emlékezhetünk, hogy a 2014-es menetelés során az akkor 29 éves Darrelle Revist a karrierje csúcsán levő Brandon Brownerrel rakta össze, előtte pedig Aquib Talib volt a Patriots cornerback sorának húzóalakja.

A Gilmore, Butler kettős szintén egy olyan páros, amit két fizikai teljesítőképességük csúcsán levő cornerback alkot. A Bills korábbi első köröse 26, Butler pedig 27 esztendős. Egyelőre Butler jövője nem feltétlen tisztázott a csapatnál, azonban ha Belichick úgy gondolja és hosszabbít Butlerrel, akár hosszú távon is a liga legjobb duóját tudhatja majd a Patriots a soraiban.  Egyelőre azonban Butleren a sor, hogy bizonyítsa, megérdemli a nagy pénzt, erre pedig nincs is jobb lehetőség, mint egy ligaelit páros alkotása Gilmore-ral.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!