Connect with us

Hír

Goff örül, hogy így elszállnak az irányító fizetések

Derek Carr megaszerződése még csak a kezdet lehet az irányítók fizetését tekintve, és mire például a Winston-Mariota vagy Goff-Wentz-Prescott korosztály eljut a kasszáig, még ennél is több pénzt kaphatnak csapataiktól. Goff burkoltan ujjongott is egyet magában ezért, csak elfelejti, hogy ehhez nem ártana jól is játszania.

 

 

Jó dolog azt látni, hogy egy Carrhoz hasonló tehetséges, fiatal srác ekkora összegű szerződést kap. Ez nem csak neki, hanem a hozzám hasonló fiatalokra is jó hatással lehet.

 

Igen, kedves Jared, az anyagiak garantáltak egy irányítónak, ha jól játszik. Goff viszont nem játszik jól egyelőre, hiszen még győzelme sincs a profi pályafutása során. Goff ráadásul mivel első körös volt, ezért csak 4 év múlva kaphat nagy szerződést, már ha lehívják az 5. éves opcióját. A statisztikák szerint az első körös irányítók csaknem fele bust lett, és bár még nem temetném a Rams 1/1-esét, egyelőre ő is ebbe az irányba halad.

 

A javulásra már a soron következő szezonban megkaphatja az esélyt. Egyrészt új főedzővel, Sean McVay-jel vághatnak neki a 2017-es szezonnak, aki korábban a Redskins támadósorát is helyrepofozta, és Goff-fal is nagy tervei vannak. A fiatal irányító segítségére érkezett Andrew Whitworth is a Bengalstól, aki bár nem mai bútordarab, még mindig hihetetlenül jó left tackle, plusz a szabadügynök piacról és a draftról is érkeztek számára új célpontok. Ám sokak szerint ha jövőre sem él a lehetőségével, a Rams egy új irányító után nézhet, akár a draftról, akár a – jelen állás szerint – jövőre szabadügynök Kirk Cousins személyében, még ha ehhez pár játékos fizetését ki is kell paterolni a csapatból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!