Connect with us

Hír

Goodell: Nem a marketing fogja befolyásolni a draft helyszínét

Az utóbbi években rendre New Yorkban megrendezett NFL Draft elkezdett vándorolni, és előbb két évig Chicagóban, majd idén Philadelphiában került megrendezésre, jövőre pedig egy új helyszínen kerül megrendezésre a nagy játékosbörze. Az NFL komisszárja, Roger Goodell azonban biztosított mindenkit, hogy nem a marketingérték alapján fogják kiosztani a rendező város kilétét.

 

 

Rengeteg megkeresését kaptunk különböző városoktól, akik szeretnék megrendezni a draftot. Összesen 15 ilyen kérést kaptunk, ami egészen elképesztő, és jó látni, hogy ennyi város akarja vendégül látni az NFL egyik legnagyobb eseményét. Természetesen olyan helyet keresünk, ami megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, hiszen közel 250 ezer embert kell ellátniuk abban a 3 napban. Philadelphiát például 14 város próbálta meg túllicitálni tavaly, és ezek közül most mindegyik pályázik a ’18-as rendezvényre, de nem a marketingértékük alapján fogjuk odaítélni a rendezési jogot a nyertes városnak.

 

A legnagyobb esélyes a hírek szerint a Jerry Jones szponzorálta Texas lehet, de korábban Kansas City is nagy erőket mozgósított, hogy elhozza a draftot, főleg hogy Super Bowlt nem tudnak rendezni azért, mert nincs elég luxus hotelje a városnak. A nyertes várost a nyár végén jelentheti be az NFL.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!