Connect with us

Hír

Goodwin: Mindig üresen leszek a 9ersben

Marquise Goodwin az egyik legjobb atléta az NFL-ben, hiszen olimpiai távolugróról beszélünk, azonban a legtöbben csak egy gyors srácnak ismerik, semmi többnek, de nem is mutatott túl sok mindent eddig a ligában, ami ezt megcáfolná. Ez most meg fog változni szerinte.

 

 

Tudom, hogy sok jó dolog vár rám. Sok különböző útvonalat futok, olyanokat, amikre eddig nem volt lehetőségem. Nagyon izgatott vagyok, hogy egy új szerepet tölthetek be. Az emberek azt feltételezték, hogy nem tudok útvonalakat futni. Úgyhogy amikor viszont látják, hogy megfutom őket, úgy vannak vele, hogy “wow, ez a srác gyors és gyorsan meg is tud állni és meg tudja futni az útvonalakat és elkapni is tud”. Rosszul vagyok attól, hogy az emberek azt hiszik, hogy csak egy gyors srác vagyok, aki nem tud útvonalat futni vagy elkapni.

Mindig üresen vagyok és gyors vagyok. Ezt a lehető legszerényebben mondom – nem arrogánsan. Egyszerűen magabiztos vagyok, hogy üresen leszek. És gyors vagyok.

 

Ahhoz képest, hogy le akarja magáról söpörni a “csak gyors” jelzőt, elég sokszor hintette el, hogy ő bizony nagyon gyors. Goodwin lehet egyébként az Kyle Shanahan 49ersében, mint Taylor Gabriel a Falconsban tavaly, tehát a kicsi, gyors elkapó, akire screeneket és nagy játékokat lehet hívni, Shanahan pedig elég kreatív ahhoz, hogy ezt megoldja.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!