About the author

2 Comments

 1. 1

  Sestertius

  Piszok jó meccs volt!!
  Az összes tévés meccset volt szerencsém megnézni, és messze ez volt a legszínvonalasabb, legizgalmasabb találkozó (a kosárlabdaeredmény akkor se tud lázba hozni ha 1 pont van közte)
  Olyan érzésem volt, hogy a remek Dunaújvárosi védelem elfáradt az utolsó negyedre.. gyakorlatilag 2 play-ben bukták el az egész meccset, amiért végigbrusztoltak több mint 3 negyedet..
  remélem következő szezonban együtt marad a védelem magja.. sőt tovább erősödik, és ha az offense magasabb szintre lép (főleg a fal két széle), akkor jó esélyekkel pályázhatnak a PO-ba jutásra.
  Az under center felállást nagy öröm volt nézni.. ráadásul futásoknál szépen ki is jött az előnye.. passzból is volt 2-3 nagyon pofás 3 DB közé behajított labda, szépen felépített drive-ok voltak, ha nincs több büntetés és sack ami visszavetette volna a csapatot, akkor se ez a vége.

  Amúgy a dunaújváros focija azért is tetszik nagyon, mert az egész rendszer nem az egyéniségektől függ, mint az összes többi csapatnál, itt abszolut az egységé a főszerep. A game management is itt a számomra leginkább tetsző.

 2. 2

  Skeletor

  En sem kulonosebben ertem, hogy miert lelkendeznek annyira 80+ pontos meccseken. :/ A foci tamadasbol es vedekezesbol all. Ugy szep ha mindkettot latjuk egy osszecsapason mukodes kozben.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team