Connect with us

Hír

Jaylon Smith nem bánta meg a Fiesta Bowl részvételt

Az idei évben az egyik legfelkapottabb téma volt a college foci berkeiben a csapatok bowl meccsei, hiszen a draftra készülő leendő sztárjátékosok sorra mondták le a részvételt. Az intő példa a Cowboys linebackere, Jaylon Smith volt, aki pont egy ilyen találkozón szenvedett keresztszalag szakadást közvetlenül a draft előtt, ami miatt még nem lépett pályára az NFL-ben a korábban top 10-es pickre esélyes játékos. Ő azonban nem bánta meg, hogy még utolsó meccsén a csapatai sikereiért küzdhetett.

 

 

A sérülések benne vannak ebben a sportban, így nem is gondolok arra, hogy kihagyjak emiatt mérkőzést. Én így döntöttem, és nem bántam meg. Szerettem az egyetemi csapatom, nagyon szép éveket töltöttem ott, és szerettem volna méltó búcsút venni a csapattól. Többet ért nekem a Notre Dame annál, mint hogy biztos top draftpicken válasszanak ki. Én nem vagyok abban a pozícióban, hogy véleményt mondjak mások döntéséről, mindenkinek joga van lemondani erről, és nem is ítélem el azt, aki így tesz. Én viszont nem akartam cserben hagyni a srácokat, mikor elég színvonalas Fiesta Bowl elé volt kilátás, tele első körös tehetségekkel.

 

Tavaly Christian McCaffrey és Leonard Fournette döntött (többek között) úgy, hogy kihagyják csapataik Bowl meccsét, később mindketten a top 10-ben keltek el a drafton. Amerikában nagyon sokakat felbosszantott a két játékos döntése, de mint kiderült, nem befolyásolta a draftpozíciójukat, pedig néhányan ezt is lehetséges forgatókönyvnek tartották. Jaylon Smith felépülése egyébként jól halad a különböző riportok szerint, jó eséllyel idén már láthatjuk Sean Lee mellett a Cowboys linebackersorában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!