Connect with us

Hír

Két hónap kellett, hogy rendbe jöjjek az agyrázkódás után

A Chicago Bears tavalyi első körös játékosa, Leonard Floyd két agyrázkódást is szenvedett tavaly, az elsőt a 11. héten a Giants ellen, majd a másodikat karácsonykor a Redskins ellen. Utóbbinak pedig elég hosszú felépülési folyamata volt, ugyanis csak február végén érezte újra teljesen jól magát.

 

Két hónapba telt, amíg tényleg úgy éreztem, újra önmagam vagyok. Otthon voltam, relaxáltam, próbáltam a fejem rendbe tenni. Két hónap után éreztem csak, hogy visszatértem.

 

 

Floyd az agyrázkódás utáni “élményéről” is beszélt:

 

Egyszerűen nem érzed normálisan magad. Nem úgy gondolkodtam, mint ahogy normálisan szoktam. Aztán néha a semmibe bámultam ahelyett, hogy figyeltem volna arra, ami történik.

 

Floyd a holtszezonban a megfelelő szerelési technikán dolgozik, ugyanis a Giants elleni meccsen úgy szenvedett agyrázkódást, hogy saját csapattársával, Akiem Hicksszel ütközött, mikor megpróbált egy szerelést bemutatni. A szerelési kísérlet pedig nem volt épp tanítani való, hiszen a sisakja tetejével ment előre, ezt kell a védőkoordinátor Vic Fangionak kinevelnie belőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!