Connect with us

Hír

Kevésbé gyűlölik Roger Goodellt a Patriots szurkolók

Az NFL Commissioner Roger Goodell soha nem lesz egy népszerű figura Bostonban a Deflategate után. Sokáig nem is nagyon mert megjelenni a Gillette Stadionban, Rob Gronkowski szerint a Pats szurkolók már azt sem engednék, hogy a repteret elhagyja. Na ebben tévedett.

 

 

Roger Goodell képes volt arra, hogy úgy sétáljon végig a Logan International Airporton, hogy akár csak egyetlen ember is megjelent volna, hogy inzultálja. Ez pedig alighanem hatalmas siker a számára. Ettől függetlenül továbbra sem lesz népszerű, viszont legalább nem kell attól félnie, hogy nagyobb utálat várja majd, mint bárhol máshol.

 

Egyszerűen most már nincs értelme tiszta szívből utálni. Szívózott a csapattal? Igen! És mit ért el vele? Egy idegállapotban lévő Tom Bradyt, illetve – bár ez leginkább a Falconsnak köszönhető – egy történelmi New England Patriots sikert. Egy ilyen feltámadás után kit érdekel Goodell, aki megtörten, az arcára fagyott mosollyal volt kénytelen átadni a Vince Lombardi-trófeát? Ezek után már nem maradt igazi gyűlölet irányába, mindössze szánalom, és jó eséllyel a többség nem anyázva fogja hazaküldeni, hanem nevetve fogja emlékeztetni őt arra a bizonyos 25 pontra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!