About the author

 • Carey25

  Bucs előrébb jár mint a Cards? Tavaly vagy 40 ponttal zavarták haza őket. Sztem olyan sokat nem gyengült az a védelem mint mondjátok. Baker Bethea pótolni fogja Jeffersont, Mintert Dansby meg Reddick. Campbellt nem biztos h Nkemdiche pótolja, de aztán ki tudja lehet kijön az amiért első körben hozták. Aztán ott van Corey Peters asszem ő tavaly egész szezonban sérült volt. A két Jones meg Golden üti majd az irányítókat, uh sztem nem gyengült olyan sokat a védelem.

 • Zotyman

  Bemásolom egy korábbi kommentemet:
  “Amilyen gyenge a Rams és a Frisco, igazából ha az Arizonánál több győzelmet szerzünk, akár egy gyengébb W/L mutatóval is be lehet kerülni a Playoffba. Az idei ellenfeleink azért nem annyira verhetetlenek:
  SF x2, LAR x 2, ARI x 2, emellé az IND, WAS, PHI otthon plusz a JAX idegenben. Ez 10 nyerhető meccs, mondjuk 8 meglesz belőle. A TEN, GB, DAL, NYG idegenben és ATL, HOU otthon meccsek lesznek igazán nehezek, de ebből is meglehet 2. Az 10-6 és most nem voltam optimista.
  Az Arizona sorsolása: SF x2, LAR x 2, SEA x 2 + DAL, TB, JAX, TEN, NYG otthon és DET, IND, HOU, PHI, WAS idegenben. Csodálkozni fogok, ha ebből behúznak 10-et…”

 • Zotyman

  Összevetve a 3 hete írt (pesszimista) becslésemet renningan elemzésével, gyakorlatilag ugyanarra jutottunk:
  A 10 könnyű meccsből renningan szerint a Rams és a Cardinals ellen bukunk idegenben, a többi 8at hozzuk.
  A 6 nehézből pedig a Cowboys és a Falcons ellenieket húzzuk be, a többit elbukjuk. Rájátszás, seed 4…

 • renningan

  Onnan meg bármi lehet, jó Seahawks szokás szerint, bár azért lassan ideje lesz átépíteni a csapatot, kb ez az utolsó év, amikor még a LoB együtt van, illetve Bennett és Avril sem lesz fiatalabb, Graham szerződése lejár, ráadásul támadófal továbbra sincs.

 • Zotyman

  A támadófalnak adtunk egy halvány esélyt, de annyi pénz a teljes nfc westben nincs a sapka alatt, h megtartsuk a teljes LoB-t…

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária