Connect with us

Hír

Letartóztatták a Packers védőfalemberét!

Alaposan elkezdte rázni a pofonfát az elmúlt időkben a Green Bay Packers védőfalembere, Letroy Guion. A játékos már alapból egy 4 meccses eltiltással kezdi a szezonját doppingvétség miatt, de úgy érezte, ezzel még nem maxolta ki az életet, így most ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök Hawaii-n.

 

 

Guion Waikikin tölti a nyaralását, hiszen a július végén kezdődő training campekig most se edzés, se meeting, semmi nincs, így mindenki vakációzik. A hírek szerint ő egy kicsit túlzásba esett, és ottani idő szerint hajnali 4:22-kor hívták félre a rendőrök, miután látták hogy valami nem okés. Guion szeszes ital befolyása alatt ült a volán mögött, amiért szépen be is vitték a rendőrségre, de $500 dollár óvadék ellenében el is engedték. Guionnak már nem ez az első összetűzése a törvénnyel, 2015-ben marihuána és lőfegyver birtoklásáért tartóztatták le, most pedig ez, a Packersnél pedig nem szeretik a balhés játékosokat.

 

Már a 4 meccses eltiltása is elég lehetett volna ahhoz, hogy a Packers búcsút intsen neki, hiszen a draftról és a szabadügynök piacról is érkezett a posztjára játékos, ám eddig kitartottak mellette Ted Thompsonék. Ezzel az új balhéjával viszont könnyen lehet, hogy kirúgta maga alól a széket, hiszen minimális veszteséggel ki lehet őt vágni, több mint $3 milliót spórolva rajta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!