Connect with us

Hír

Marrone kivenné Bortles kezéből az irányítást

A Jacksonville Jaguars keményen dolgozik az idei offseasonban Blake Bortles dobásmechanizmusának javításán, azonban úgy tűnik ez a rengeteg erőfeszítés nem feltétlen fog látszódni a pályán, ugyanis a csapat vezetőedzője, Doug Marrone visszatérne az old school játékhívásokhoz.

 

 

Ha tehetném, csak futást hívnék. Egyszer sem passzolnánk. Vissza akarok térni a korábban már jól bevált playcallinghoz, ezzel pedig a modern NFL-t is megváltoztatnám.

 

Marrone első évére készül a Jaguars vezetőedzői posztján és nem titkolt szándéka, hogy egy rendkívül fizikális, run heavy offense-t alkosson Jacksonville-ben.

 

Ha szétnézel a ligában, az az általános gondolkodásmód, hogy akkor nyersz biztosan, hogyha 50-szer passzolsz egy mérkőzésen. A nézők azonban sokkal több futásra vágynak szerintem. Az szintén egy alapvető igazság, hogy akkor tudsz megnyerni egy mérkőzést, hogyha te kontrollálod a játék tempóját, ennek pedig az eredményes futójáték a legjobb módja.

 

Marrone nyilatkozatából tehát egyértelmű, hogy Leonard Fournette vállán már az alapszakasz első percétől fogva nagy teher lesz, de a Yeldon-Ivory kettős jelen állás szerinti megtartása is azt vetíti elő, hogy megelégelték Bortles szerencsétlenkedését és szép fokozatosan vennék ki az irányító kezéből a labdát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!