Connect with us

Hír

Marshall: A Super Bowl számít, nem a statisztikák

Brandon Marshall karrierje során most először nem lesz WR1, de ezt hajlandó elfogadni. 30+ évesen már nem érdeklik a statisztikák, egyedül a Super Bowl számít:

 

Egyértelműen megmondták a Giantsnél, hogy már megvan az első számú elkapójuk, aki még csak el sem érte a plafonját, valamint ott van a baromi jó Sterling Shepard, labdából viszont csak egy van. Én pedig azt akarom, hogy ez legyen a legsikeresebb évem. Talán nem ez lesz statisztikailag a legjobb, de nem is ez számít. Elmehettem volna egy másik csapatba, ahol 100+ elkapásom lett volna 1500-1600 yardért, de ez nem érdekel már. A Super Bowl győzelem a célom.

 

 

Marshall jelenleg 33 éves, és bár tavaly pocsék szezonja volt, előtte hozott egy 1502 yardos, 14 TD-s szezont Ryan Fitzpatrick-kel, illetve 10 szezonjából mindössze kétszer nem érte el az 1000 yardot. Tényleg benne van vagy lehet még az, hogy első számúként domináljon, azonban vélhetően nem sok Super Bowl esélyes csapat kereste meg, így pedig egyértelmű volt neki a Giants, ahová tényleg nem kellene más, csak egy kicsivel jobb offense.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!