Connect with us

Hír

Még ők nem írták alá újonc szerződésüket az első körösök közül

Zajlik az offseason, azon belül is most értünk a láblógatós időszakba, amikor még csak edzések sincsenek a július végén kezdődő training campekig. Ez azonban remek lehetőséget nyújt a csapatoknak ahhoz, hogy legyen idejük aláíratni az idén kiválasztott újoncaikat, ami sok első körös játékos esetében még nem történt meg.

 

 

Tavaly Joey Bosa szerződése nagy botrányt kavart a Chargersnél, és elég sokáig húzták a csapatot az egyezséget, ami miatt az első 3 meccsről le is maradt a fiatal pass rusher. Idén már biztos, hogy ez nem történik meg újból a Chargersnél, más csapatok viszont még nem egyeztek meg az első körös játékosukkal, holott az OTA-k alatt azért már kaphattak egyfajta körképet a kiválasztott újoncaikról. Ők lennének azok az első körben kiválasztott játékosok, akik még mindig szerződésre várnak:

 

Mitchell Trubisky

A Bears franchise irányítónak szánt játékosa vélhetően csak csere lesz a márciusban szerződtetett Mike Glennon mögött. Sokat áldozott azért az egy helyes felmozgásért a Bears, hogy övék legyen Trubisky játékjoga, egyezség azonban még nem született.

 

Solomon Thomas

A rögtön Trubisky után kiválasztott védővel még nem sikerült szerződést kötni, noha a szintén első körös csapattársa, Reuben Foster már kapott szerződést a 49erstől. Thomasszal nem véletlenül nem kötöttek még szerződés, a Stanford egyetem tanterve szerint ugyanis nem vehetett részt az offseason programokon a tanulmányai miatt, így csak a training campek során győződhetnek meg Thomas tehetségéről. Nagy szükség lehet a védőfalban az ő szolgálataira a liga egyik legrosszabbul teljesítő védelmében.

 

Corey Davis

Az elkapó gondokat elfeledtetve választotta ki a Titans Davist, aki azóta Eric Deckert is megkapta riválisának, Marcus Mariota legnagyobb örömére. Egyelőre még nem kötött szerződést, amivel könnyen maga alatt vághatja a fát, és megelőzhetik őt a depth charton. Adoree’ Jackson, a Titans másik 1. körös játékosa már megkapta az újonc szerződését.

 

Jamal Adams

Újabb játékos a top 6 draftpick közül, elég furcsa. Bár ő lehet a Jets teljesen új secondaryjének alapja, a Jets még mindig nincs meggyőze Adamstől, ezért továbbra is várnak a szerződtetésével.

 

Patrick Mahomes

Újabb irányító, akiért sokat áldozott csapata, mégsem írt még alá. Mahomes Andy Reid hosszú távú terveiben szerepelhet, a fejlődése szempontjából pedig az egyik legjobb edzőhöz került a lehetséges jelöltek közül. A megegyezést nem gyorsítja a tény, hogy a Chiefs jelenleg GM-et keres, miután John Dorsey-t elküldték.

 

Gareon Conley

Conley neve sem meglepő ezen a listán, hiszen még mindig nem született bírósági döntés a szexuális zaklatás botrányáról, ami miatt csúszott az első körben. Valószínűleg a Raiders is erre a döntésre vár a szerződés aláírása előtt.

 

Jabrill Peppers

Ő az utolsó név, akinek még nincs szerződése, ami azért is meglepő lehet, mert Myles Garrett-tel és David Njokuval már megállapodott a Browns.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!