Connect with us

Hír

Megkezdődtek Cousinsszal a tárgyalások

Megvolt az első személyes találkozó Kirk Cousins és a csapat képviselői között az irányító új szerződéséről. Ez volt az első ilyen az utóbbi két évben, a feleknek július 15-ig van idejük megegyezni egymással hosszú távon.

 

 

Jelenleg három irányító van, akinek kinéz egy nagy, zsíros szerződés: Derek Carr, Matt Stafford és Kirk Cousins. Közülük utóbbi van a legnehezebb helyzetben, ugyanis az előző két évben franchise tag alatt játszott, ami jövőre 35 millió dollár lenne, egyelőre nem a franchise arca, ráadásul kvalitásokat tekintve sem ő van a lista élén. Azonban az ő szerződése lehet az, ami beindítja a lavinát.

 

Arra kevés esély van, hogy Kirk legyen a legjobban kereső irányító, a 25 millió dollár is elérhetetlennek tűnik a számára, viszont éves szinten a 23 millió a jelenlegi piaci viszonyokhoz (vagy épp Brock Osweiler tavalyi éves 18, vagy Mike Glannon idei éves 15 milliójához) képest abszolút reális elvárás. Ráadásul hozzá fogja viszonyítani az ajánlatát a Raiders és a Lions is, nem kizárt, hogy igaza lesz, és ő segíti hozzá Staffordékat a 25 millió dolláros kontraktushoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!