Connect with us

Hír

Nagyobb szerep vár Crowderre

A második évében 67 elkapást, 847 yardot és 7 TD-t jegyző Jamison Crowderre még nagyobb dolgok várnak 2017-ben, hiszen a Redskins “teljes állásban” a kezdőben szeretné tudni a fiatal elkapót, aki tavaly 9 meccsen volt kezdő, bár ebből ötöt az utolsó öt fordulóban jegyzett. Jay Gruden nagy dolgokat vár tőle:

 

Használni fogjuk Jamisont és megpróbáljuk minél többet bevonni a játékba. Egy kiváló, dinamikus játékos. Minden nap megmutatja és bebizonyítja, hogy miért is szeretjük ennyire. Mindent meg tud futni, amit kérsz tőle. Tisztára tudja magát játszani, mert nagyon jól érzi a pályát. Nagyon gyorsan tud irányt váltani.

 

 

Ugyan Crowder volt a legalacsonyabb elkapó a csapatban (ahol DeSean Jackson is ott volt), mégis Cousins első számú elkapójává lépett elő, sebességével nagyon jól kompenzálja méreteiből fakadó hiányosságait. Még Josh Norman sem tudja tartani vele a lépést:

 

Nagyon fürge és ravasz és szerintem az egekbe lőheti a támadósorunkat. Elkapja a labdát és nagyon gyorsan megindul vele, tetszik nekem Crowder. 

 

 

Ugyan DeSean Jackson és Pierre Garcon elment a csapattól, Terrelle Pryor érkezésével és a tavalyi első körös Josh Doctson felépülésével van azért vetélytársa Crowdernek, ráadásul feltehetőleg jobban is fognak figyelni rá az ellenfelek, de ettől még a feltételezhetjük a fejlődést a részéről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!