Connect with us

Hír

Chip Kelly: Esélyünk sem volt felcserélni Mariotáért

Bár már jó ideje vége van az Eagles és a Titans románcának a 2015-ös draft 1/2-es cetliért való felcserélésért, az utóbbi évek egyik legnagyobb sztoriját szolgáltatták a draftokon, így nem könnyen felejti el az ember. Így van ezzel az egyik érintett, az akkor az Eagles főedzőjeként tevékenykedő Chip Kelly is, aki nemrég elmondta, hogy bár nagyon szerette volta korábbi oregoni tanítványát edzeni, esélye sem volt megszerezni.

 

 

Bár szerettünk volna egyezségre jutni a Tennessee Titansszel egy lehetséges cseréről, hallani sem akartak róla. Ahogy mi, úgy ők is szerettek volna kiválasztani egy igazán tehetséges irányítót maguknak, aki a franchise arca lehet hosszú éveken át. Olyannyira lehetetlennek bizonyult a csere, hogy még tárgyalni sem tudtunk velük, mert közölték, hogy nem eladó a pick. Sokan sokféle ajánlatról írtak a draft előtt és még akkor is, amikor a Titans volt az óránál, az igazság azonban az, hogy semmilyen ajánlatot nem küldtünk, egyszerűen reménytelen volt, így nem is próbálkoztunk. Azóta mindenki láthatja, hogy miért volt hajthatatlan a Titans, nézzék meg hogy játszik Marcus. Az ő helyükben én sem mondtam volna le róla a világ pénzéért sem.

 

Bár több insider is megkérdőjelezi Kelly szavait, miszerint igenis volt egy komoly ajánlat a Titans felé, a felek már lezárták a múltat. Főleg, hogy azóta – igaz, immáron Kelly nélkül – az Eagles is szerzett magának egy franchise irányítót, akiért jóval kevesebbet kellett beáldozni mint azt Mariotáért kellett volna. Ráadásul a Sam Bradford-Nick Foles cseréből is jól jöttek ki utólag, amikor a Vikingsnak sürgősen kellett egy irányító tavaly szeptemberben, így az első körüket is visszakapták, amit az 1/2-ért felkínáltak a Brownsnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!