Connect with us

Hír

Rég nem látott sikert hozhatnak a Packers új tight endjei

Sokakat meglepett a Packers az idei szabadügynök piacon már azzal a ténnyel, hogy több játékos is igazoltak. Ráadásul nem egy, hanem egyenesen két tight endet is, akik közül Bennett a legjobb FA volt a posztján, ritkaság számban megy ez Green Bay-ben. Richard Rodgersszel kiegészülve hosszú évek után a legjobb felhozatala lehet a Packersnek ez a hármas, és talán a legsikeresebb is.

 

 

1996-ig kell visszamennünk az időben, hogy utoljára ligaelit tight end sort lássunk a Packersnél. Akkor Keith Jackson és Mark Chmura alkotott olyan párost, akik ligaszinten a legtöbb pontot hozták meccsenként a Packersnek, ketten együtt 68 elkapást, 875 yardot és 10 TD-t szereztek. Manapság már vannak olyan elit játékosok ezen a poszton, akik egyedül is képesek ilyen számokat hozni, ahogy a Packersnek is volt többek között egy Jermichael Finley-e, aki a 2011-es szezonban szintén közel került ezekhez a számokhoz. Finley óta viszont nincs domináns tight end játéka a Packersnek, ám idén ez megváltozhat.

 

Bennett és Kendricks érkezésével egyre gyakrabban használhatunk két tight endes felállásokat, amik színesíthetik a playbookunkat. Mindketten remekül tudnak blokkolni, és a passzjátékok során is hatékony fegyvernek bizonyulnak. Velük kiegészülve lehet teljes a támadósorunk.

 

A fentiek Aaron Rodgers szájából hangzottak el, és nem is lehet vele vitatkozni. Bennett az elmúlt öt évben közel 64 elkapást, 5 TD-t és 728 yardot átlagolt, és ha Aaron Rodgers dobálja neki a zsugákat, akkor valószínűleg nem fog ez az átlag csökkenni, sőt. 21 év után tehát újra megtörténhet, hogy a Packersnek lesz a leghatékonyabb tight end duója a ligában. Ha hozzávesszük még a Nelson-Cobb-Adams elkapóhármast, egy egészen elképesztő fegyverarzenált kapunk, amit egy Rodgers kaliberű irányító kíméletlenül ki tud használni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!