Connect with us

Hír

Spagnuolo most már elégedett a Giants védelmével

Alakul a buli New York kék felén, egyre jobb csapatot sikerül építeni a labda mindkét oldalán. A védelemért felelős Steve Spagnuolo nagyon maximalista, de most már ős is belátja, hogy összeállt ez az egység. Mind a futások, mind a passzok ellen hatalmas fejlődésen ment keresztül a csapat, amiben a kiváló védőkoordinátornak óriási szerepe volt.

 

 

2015-ben kerültem ide, akkor még nem igazán tudtam, hogy mi fog ebből kisülni. Volt egy Jason Pierre-Paulunk, aki a tűzijátékos mókája miatt kérdéses volt a visszatérése, egy motiválatlan Dominique Rodgers-Cromartie, illetve néhány ígéretes fiatalunk. Az idei lesz a 3. szezonom a csapatnál, és most jutottam el arra, hogy hátradőlhetek, ha a védelemről van szó, mert egy nagyon stabil mag állt össze. Mindenki teszi a dolgát és segíti a másikat a fejlődésben, legyen az szó a játékosokról vagy az edzőkről. Ez persze nem jelent garantált sikereket, de ilyen állománnyal már lehet bízni abban, hogy sokra vihetjük.

 

Spagnuolo második rezsimjének védelme a 2015-ös szezonban teljesen reménytelen volt passzok ellen, minden ilyen statisztikában utolsók lettek, de futás ellen is max a középmezőnyben voltak, kapott pontokban pedig a 30. legtöbbet kapták a 32 csapatos mezőnyből. Innen sikerült 2 év alatt felépíteni egy közel top 5-ös védelmet, persze ehhez nem csak Spagnuolo szaktudása kellett. Rengeteg pénzt szántak a védelem megerősítésére, de szinte azonnal megtérült a beléjük fektetett minden egyes cent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!