Connect with us

Hír

Jameis Winston máris rekordot dönthet a Bucsban!

Jameis Winstont úgy harangozták be a 2015-ös draftra, mint olyan irányító, aki Luckhoz hasonló potenciállal bír, és aki a Colts 1/1-ese mellett az elmúlt 10 év legígéretesebb újonca volt. A Bucs nem is volt rest kiválasztani rákláb urat, és bár egyáltalán nem játszik rosszul, azért sokan, főleg más csapatok szurkolói egyelőre csalódottak a látottaktól. Pedig Winston hamarosan bekerülhet a rekordok könyvébe Tampában!

 

 

A Bucsnál igyekeztek bizonyítani a kétkedőknek, hogy Winston igenis különleges irányító, amit két profi év alatt is bizonyított, ezért elkezdtek kutakodni a rekordok könyvében, ahol megtalálták azt, ami tökéletesen megvédi igazukat. Winston ugyanis akár a következő szezonban elérheti, hogy ő legyen a legtöbb TD-t passzoló játékos a Bucs történelmében, mindössze 3 szezon alatt! Igaz, ehhez az is kellett, hogy egyrészt csak 1976-ban alapították a franchise-t, másrészt a jelenlegi első helyezett Josh Freeman mindössze 80 passzolt TD-vel.

 

Ez a 80 passzolt TD az összes csapat franchise rekordját tekintve a legkevesebb, a második legkevesebb a Texansé, ahol Matt Schaub 124 passzolt TD-vel listavezető, de a Texanst viszont csak 2002-ben alapították. Winston jelenleg 50 passzolt TD-nél tart, ám ez a 30 TD-nyi különbség nem leküzdendő akadály, főleg, hogy egy DeSean Jacksonnal és OJ Howarddal jobb lett a fegyverarzenálja. Winston ráadásul javuló tendenciát mutat, az újonc évében dobott 22 TD-t egy 28 TD-s szezon követte, innen már csak kis lépés választja el attól, hogy megdöntse a franchise rekordját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!