Connect with us

Hír

Von Miller pash rusher tábort rendezett

Von Miller a mai NFL egyik legjobb védőjátékosa, és számos alkalommal kiderült, hogy nem önző. Most itt egy újabb bizonyíték, a Broncos edge rushere ugyanis egy 1 napos tábort rendezett fiatal pass rushereknek, ahol segített csiszolni a játékosok technikáján. Hogy ne egyedül végezze a piszkos munkát, nem akármilyen sztárvendégeket hívott.

 

 

Számos NFL-es kollégája is eljött, hogy tanuljon a mestertől, aki karrierje során 73,5 sacket szerzett 6 szezon alatt. Az idei draft 1/3-asa, Solomon Thomas mellett olyan fiatal játékosok is eljöttek az edzésre, mint a 2016-os sack király, Vick Beasley, a tavalyi Év Védője díj nyertese, Khalil Mack, a csapattársa, Shane Ray, vagy a Seahawks szituációs rushere, Cassius Marsh. De nem csak fiatalok vettek részt a kis átmozgatáson, hanem olyan veteránok is, mint Cliff Avril vagy Malik Jackson. Tanársegédnek pedig nem mást kért fel maga mellé, mint az idén visszavonuló DeMarcus Ware-t. Az alábbi videón például ő maga gyakoroltatja Solomon Thomasszal a hatékony kézhasználatot.

 

 

A játékosok nagyon hálásak voltak, Cassius Marsh például azt tweetelte, hogy az alatt a majd’ 4 óra alatt rengeteg új dolgot sikerült megtanulnia, és megköszönte Millernek a lehetőséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!