Connect with us

Hír

Olsen holdoutol, ha nem kap szerződést

A Panthers tight end Greg Olsennek jelenleg még két évig érvényes szerződése van a csapattal, azonban nincs megelégedve a jelenlegi bérezésével. 6,5 millió alapfizetés járna neki idén és jövőre is, ami nem rossz, de például Jermaine Gresham is többet keres nála, hogy Charles Clayt vagy Coby Fleenert ne is említsük.

 

 

Olsen eközben a legproduktívabb TE a ligában, zsinórban háromszor hozott 1000+ yardos szezont, ami még eddig Gronkowskinak sem sikerült. Persze mondhatjuk, hogy utóbbinak azért, mert megsérült, de Olsen legutóbb 2007-ben hagyott ki utoljára meccset, akkor is csak kettőt. Ráadásul az utóbbi három évben három Pro Bowl, két második csapatos All-Pro, illetve átlagban 80 elkapás, 1000+ yard és öt TD jött össze neki, tehát jogosan érezheti úgy, hogy ideje megfizetni.

 

A 32 éves Olsen szerint “az üzletnek díjaznia kell a produktivitást”. Persze szerinte még korai a szerződésről beszélni, és nem arról van szó, hogy rossz lenne a viszonya a csapattal, ugyanakkor nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy akár holdoutolni is hajlandó, ha nem kap új szerződést.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!