Connect with us

Magyar foci

Overtime – Tegyük tisztába a targeting szabályt!

A hétvégi HFL elődöntők legvitatottabb és legnagyobb visszhangot kapó jelenete Troy Rice szabálytalansága volt Bencsics Márkkal szemben, így természetesen podcastünkben is kiemelt figyelmet fordítottunk ennek az esetnek. Vendégünk ugyanis Breznay Endre volt, a tavalyi év legjobb játékvezetője és az Első és 10 állandó vendége és szakértője, aki elmagyarázta, hogy vajon jó ítélet született-e Rice kiállításánál és eltiltásánál.

 

 

Természetesen ezen túl is átbeszéltük az elődöntők eseményeit, a Cowbells dominanciáját és a Heroes gyengébb játékát, valamint a Wolves-Steelers kérdőjeles döntéseit az utolsó negyedből. Ha az adás végéig velünk maradtok, akkor pedig nyerhettek is páros belépőt a XII. Hungarian Bowlra, illetve páros VIP belépőt a Pannon Bowlra.

 

Az adás szokás szerint meghallgatható itt az oldalon, az iTunes csatornánkon és le is tölthetitek IDE kattintva jobb klikkel és a mentés másként opciót választva. A hanghibáért elnézést kérünk, legközelebb szólunk Ádinak, hogy ne dugja félre a dolgokat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!