About the author

 • Márk Kecskeméti

  Richard és washington egymtt futott 800yardot 5.4es meg 5.9es átlaggal Chester ezzel tisztaban vagy????

 • Márk Kecskeméti

  Keenan allennek egy jo szezonja volt (azis mint a raiders wr kettöjének tavaly nem száz éve) csoda ha egészséges tud maradni és elsök wrbe… nem a wrek jok hanem rivers….

 • 80 carrykből egy szezon alatt sokkal könnyebb jó átlagot hozni, mint ha valaki workhorse

 • ezzel konkrétan az ide vonatkozó chartokra se férnek fel, ahol van minimum carry megadva (100 általában). Szóval ha ezt megcsinálják 240 carryből mondjuk, akkor mondhatjuk, hogy nagy királyok, mert erre tavaly csak Shady volt képes (5.41).

 • chester

  Igen, ahogy pl Ty Montgomery is ilyen átlaggal futott, mégsem tenném mások elé az NFC North-ban. Viszont jelenleg a Raidersben a 3 RB-nek nincs összesen 200 rushing snapje 2016-ból, így nehéz összehasonlítani egy Gordonnal pl, akinek egymaga volt 254 tavaly. Plusz lentebb Daninak a véleményét is osztom.

 • chester

  Az a cikkben is benne van, hogy Rivers jó, ahogy az is, hogy a Raiders kettőse is. Viszont amíg Riversnek van 5 normális elkapója, Carrnak jó esetben is csak 3.

 • ezzel inkább egyet tudok érteni, mert Cooper>Allen szerintem (is), még ha utóbbit teljesen egészségesnek is feltételezzük.
  Itt a mélység dönthet szerintem a Chargers javára, ha csak top2-t nézünk, akkor nálam is Raiders. Ha top5-öt, akkor sokkal könnyebben indokolható a Chargers.

  És azt is tegyük hozzá, hogy Carr és Rivers közt nem biztos, hogy jelen állapotban utóbbi javára van különbség.

 • Ipolyi-Keller Zsolt

  Jeeejjj… a Chargers az első helyen :) Amúgy az elkapó kérdés tényleg érdekes lesz, meddig tud Allen egészséges maradni (remélem sokáig), illetve hogy az újonc Williams mire lesz képes (nem is értem, nem tudtak erről a sérüléséről???). Futó poszton kíváncsi vagyok ki lesz ott második opcióként Gordon mellett.
  A támadófal esetében pedig nagyon bizakodó vagyok. A két rookie-ról csak jókat hallottam eddig és Slauson is megy vissza left guard-ba szóval ott inkább én ezt várom kezdőnek: Okung-Slauson-Pulley-Feeney-Lamp (vagy Lamp-Feeney) és még akár Barksdale kivágását is el tudom képzelni.

  Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy az AFC-ben az egyik legkeményebb csoportról van szó.

 • Feeney-t remélem nem teszik ki tackle-be, mert abból baj lesz. Lamp érdekes lenne, ha kipróbálnák ott, mert jól játszott ott az egyetemen, csak rövidek a karjai, ami sok edzőt eltántorít ettől.
  Szerintem mindketten guardok lesznek

 • Ipolyi-Keller Zsolt

  Igen, ezt hallottam sokszor, de azt is hogy hasonló kar hosszokkal vannak jó tackle-ök, talán asszem pont a cowboys-ban. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy nem Slauson lesz a center…ezért is gondolom, hogy az Okung-Slauson bal oldal tuti és a Pulley, Feeney, Lamp, Barksdale négyes osztozik majd valahogy a maradék három helyen.

 • Joe Thomasnak pl majdnem olyan kicsi karja van mint Lampnek. (32 1/2 vs 32 1/4)

  De 2010-2014 egyetlen egy játékos sem volt, akinek ilyen rövid karja lett volna és tackle lenne az NFL-ben. (illetve de, Tony Bergstormnak volt 1 kezdő meccse 3 év alatt)

  Ebben az időszakban senki se lett All Pro vagy pro Bowler Thomasnál kisebb karral (neki a legkisebb)

  Amúgy ez azért fontos, mert ha rövidebb a karod a pass rushernél, akkor ő tud megragadni könnyebben és ő tud irányítani téged. College-ban megoldhatta, de NFL-ben sokkal nehezebb dolga lenne ezzel.

 • Wide open

  Egy olyan csoportban ahol egy az egybe kéne mennie Lampnek olyan formákkal mint Mack, Houston és Miller, lehet nem a legokosabb döntés kipróbálni őt tackle-nek. Rámehet a szezon ilyen sorsolás mellett.. Sokkal nagyobb haszna lesz a csapatnak belőle guardként de méginkább centerként.

 • Ipolyi-Keller Zsolt

  Igen ezt tudom. Mármint hogy miért fontos ☺️

 • Márk Kecskeméti

  Remélem Lynch mögött lesz alaklmuk bizonyitani.

 • Wide open

  Meg kell védjem Allent, nála sajna valóban nagybetűvel kell írni a “HA” kezdetű mondatokat a sok sérülés miatt, viszont HA egészséges akkor egyértelműen uralja a pálya azon szegletét. A szezon első meccsén, a KC ellen is (a szerencsétlen sérüléséig) ott szivatta Peterst aki azért nem egy rossz corner ahol szerette volna, ahogy lement és feljött Inman a helyére, egyből Peters összeszedett egy INT-t. Gyors, technikás WR, biztos a keze, igazi clutch player. Nagyon szabadkozik már egy ideje hogy meg akarja hálálni a csapatnak a bizalmat, remélem össze is fog jönni :)

 • Beltha

  Kicsit off: a franchise (raiders) fizet a játékosoknak külön azert mert költöztetik a csapatot? Azert nem feltetlen egyszerű ezt megoldani család szinten, főleg 50+ embernél

 • igen, (ha jól tudom) kötelező nekik fizetni a költöztetésnél

 • Beltha

  Köszi:)

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária