About the author

 • AwesomeOne

  ??? Mindössze csak a Giants másik kezdő safety-ét hagytad ki a felsorolásból, Andrew Adams-et, aki tavaly berobbant a csapatba UDFA-ként és 13 mecsen kezdett… rá azért bőven lehet építeni, meg is mutatta tavaly. (+ azért ott van a 3. körös Darian Thompson is, aki kezdő lett volna tavaly, csak hát lesérült)

 • Valóban kimaradt a felsorolásból Adams, ettől független szerintem Thompson fog kezdeni, ezért vele számoltam nagy súllyal.

 • Kovács Levente

  Viszont míg máshol szempont volt a mélység addig itt már nem számított. A Big Blue annyira töltve van kezdő szintű safety-kel hogy már képzik át a maradékot CB-nek. Még nem késő Updatelni :D

 • Máshol sem volt döntő szempont sehol, legfeljebb kiegészítő infó. Ha itt lehet vitázni a mélységgel akkor a pass rushnál is lehet, kvázi ugyanez a helyzet. Az eaglesnek sokkal jobb a mélysége Longgal és Curryvel, a Giantsnél konkrétan nincs senki JPP és Vernon mögött, ők játszották a legtöbb snapet az egész ligában edge rusherek közt.
  Ott is a két meghatározó játékos döntött az egy meghatározó + mélység ellen, safetynél ugyanez.

 • AwesomeOne

  “konkrétan nincs senki” ??? És Romeo Okwara aki tavaly a kidőlő JPP-t feledtette? Mit játszott a Dallas ellen??? És ő DE, nem DT. Plusz azért ott van Devin Taylor, Odighizuwa, Wynn vagy akár a frissen draftolt Avery Moss. Ez elég távol áll a “konkrétan senkitől.”

 • AwesomeOne

  Ez érthető, és szerintem is így lesz, csak írtad, hogy mellette nincs olyan aki már bizonyított. Hát ott van Adams aki eddig megtette. A sorrenden én sem (feltétlen) változtatnék.

 • Okwara snapjei nagy részét belül töltötte, persze ez annak tudható be hogy főleg passing downokon volt fent és ott behúzódott. Lehetett volna DE-nek is írni, de belül volt többet, így oda tettem.

  Remélem Owa és Wynn csak viccnek volt bent, mert értékelhető snapmennyiséget nem játszottak, ráadásul akkor is gyengék voltak. Okwara és Taylor játszottak kényszerből, de gyengén, ennyi erővel Marcus Smitht is említhetném, hasonló snapmennyiséggel és teljesítménnyel, de nyilván nem teszem, mert nem tesz hozzá a csapathoz pozitív irányba.

  De a “konkrétan senkit” átfogalmazom “konkrétan senki értékelhető”-re, ha jobban tetszik, mert nyilván vannak még emberek a rosteren :D

 • Frank Guerilla

  Lehet célszerűbb volna súlyozni a két egység pontszámait 60-40 vagy 66-33 arányban, a támadók teszik fel a pontok döntő részét, plusz a speciális egységet is lehetne pontozni a jövőben, egy jó (vagy rossz :) ) rugó meccseket dönthet el.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária