Connect with us

Hír

Pryor Antonio Brownnal készül a szezonra

Terrelle Pryor tavaly játszotta élete első szezonját elkapóként, és nem is teljesített rosszul. Az 1/1-es Browns egyik üde színfoltja volt, sikerült 1000 yard fölé mennie, mégsem kapott szerződést Clevelandben, ezért a fővárosba költözött. Ám a fejlődés senkinek sem árt, Pryor pedig a liga egyik legjobbjától kért segítséget.

 

 

Pryor egyenesen Antonio Brownhoz fordult, hogy ha már úgyis offseason van, a traning campre meg több mint egy hónapot várni kell, akkor edzenek együtt egy kicsit, Brown pedig örömmel teljesítette korábbi csoportriválisa kérését. Ám Pryor nem csak a Steelers klasszisa segítségét szeretné kérni, hanem olyan korábbi klasszis elkapókét is, mint Randy Moss vagy Michael Irvin. Pryor elmondása szerint ugyanis van még hova fejlődnie, és ki mástól kérne tanácsot, mint hozzájuk hasonló elkapó legendáktól?

 

 

Nem vagyok tökéletes, és bőven van még mit tanulnom a pozíció minden részletéről. Nagyon örülök, hogy ilyen sok segítséget kapok másoktól azért, hogy fejlődjek. Folyamatosan szeretnék tanulni, mert ha nem képzem magam tovább, akkor az addigi tudásomból is veszthetek, ezért fontosnak tartom, és nem szégyellem a segítségkérést másoktól. Mindig is az éltetett, hogy hogyan lehetnék még jobb az életben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!