Connect with us

Hír

Reuben Foster rendben lesz a training camp kezdetére

Reuben Foster NFL kalandjának kezdete messze nem olyan simára sikerült mint kellett volna. A top 10-ben esélyes linebacker egy combine-on történt balhéja miatt elég sokat rontott a megítélésén, majd a draft előtt pár nappal egy doppingbotrány is kezdett kialakulni körülötte. Mégis volt csapat, aki az első körben vitte ki magának, méghozzá a San Francisco 49ers, akik az új Patrick Willist látják a játékosban. Már csak egészségesnek kell lennie, de ezzel Shanahan szerint nem lesz gond.

 

 

Nem tudok új információval szolgáltatni Reuben egészségi állapotával kapcsolatban. Továbbra is csak annyit mondhatok, hogy a rehabilitációja remekül halad, kiváló munkát végez a csapat orvosaival. Becsléseink szerint a július végén kezdődő training campre már a csapattal lehet, de ezt megígérni nem tudom sajnos. Meglepődnénk, ha addigra sem épülne fel.

 

Fosternek fiatal kora ellenére már több komoly sérülése is volt, ami szintén közrejátszott abban, hogy az első kör végére csússzon a drafton. Jelenleg vállműtétből lábadozik, de a tervek szerint ez nem fogja befolyásolni a pályára lépését a szezon nyitányán. Ha egészséges tud maradni, akkor egy igazi gyémántra leltek John Lynch-ék, akik már alá is íratták Fosterrel a rookie szerződését 5 nappal ezelőtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!