Connect with us

Hír

Savage: Ne harapj a kézbe, ami az ételt adja neked!

Egyértelmű üzenet egy irányító számára, hogyha csapata felmozog az első körben egy irányítóért, akkor azt nem véletlenül teszik. Deshaun Watsonnal járt el hasonlóképpen a Houston Texans, de Tom Savage-et nem zavarja a dolog, épp ellenkezőleg csak még jobban motiválja őt a nyári training campek során.

 

 

Természetesen csak ösztönzőnek hathat egy új irányító érkezése. A csapatban mindenki mögé igyekeznek hozni egy riválist, hogy a kialakuló versenyszellem még jobb teljesítményre ösztökélje a játékosokat, ezzel én sem lettem kivétel. Ugyanakkor a középiskolától induló karrierem alatt már megtanultam, hogy nem haraphatsz abba a kézbe, ami az ételt adja neked. Ők úgy döntöttek, hogy egy franchise irányítót választanak, de ez nem gátol meg abban, hogy megharcoljak a kezdőért, emiatt a hozzáállás miatt tarthatok ma itt.

 

Való igaz, Savage-nek mindig kijutott valaki, akivel meg kellett küzdenie a kezdőért a houstoni kalandja során. Újoncként megkapta a frissen igazolt Ryan Fitzpatricket maga elé, 2015-ben Brian Hoyer volt előtte szintén új igazolásként, tavaly Brock Osweilert hozták el a világ összes pénzéért irányítónak, idén pedig egy első körben draftolt QB érkezett a csapathoz. Mégis, talán idén lehet a legnagyobb esélye Savage-nek bizonyítani, hiszen nem tudni, mennyire áll készen Watson az NFL-re, Savage szerződése pedig az idei szezon végén fog lejárni, szóval a karrierje folytatása lehet számára a tét, vélhetően egy másik csapat irányítójaként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!