Connect with us

Hír

Sherman szerint az irányítókat máshogy kezelik, de ez rendben van

A múlt hónapban megjelent egy újságcikk, azzal kapcsolatban, hogy a csapaton belül néhány ember szerint, egészen máshogy kezelik Russell Wilsont és a többi játékos, amire most megérkezett Richard Sherman válasza. A kiváló corner soha nem volt rest, ha állást kellett foglalni egy problémás ügyben és most is megvan a véleménye.

 

 

„Ez csak egy felfújt story. Minden csapatra elmondható ez igazából. Választhatunk tetszőlegesen csapatot, mindegyiknél elmondható, hogy az irányítót máshogy kezeli. Mi egy agresszív játékot játszunk, ahol a csapatrészek egymás ellen edzenek és nem lehet kontakt és adrenalin nélkül lenyomni egy edzést.”

 

Természetesen nem ment el szó nélkül az mellett sem, hogy Wilsonnal mennyire jól kijön.

 

„Fantasztikus a kapcsolatunk. Csapattársak vagyunk. Ez olyan, mint egy család. Ugyanúgy küzdők érte, mint a többi játékosért a csapatban.”

 

A média tehát hiába kelti a feszültséget a Seahawks játékosai kitartanak egymás mellett, mindenki a saját helyéért küzd és ebben az adrenalin túlfűtött hangulatban néha elszállnak a hangulatok, de ez semmiben nem mást, mint bármely más csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!