Connect with us

Hír

Short semmit sem változott

A Carolina Panthers defensive tackle-jét, Kawann Shortot egyáltalán nem tette önteltté az az 5 évre szóló, 80 millió dolláros szerződés, amit áprilisban kötött vele a csapat. Shortot a 2013-as draft második körében választotta ki a Panthers és gyorsan az egész liga egyik legdominánsabb játékosává nőtte ki magát posztján.

 

 

Annak ellenére, hogy egy ilyen elképesztő szerződést írt alá a csapattal, továbbra sem ülne a babérjain, hanem folytatná a kemény munkát, hogy bizonyítsa a pályán, hogy valóban megérdemelten tesz zsebre ennyi pénzt az elkövetkezendő öt évben.

Még sokat kell dolgoznom azért, hogy valóban kiérdemeljem ezt. Ezt a szerződéskötést már a hátam mögött tudom, úgy állok a játékhoz, mintha ez lenne az első évem a profik között. Ugyanazzal a hozzáállással és minőségben próbálom végezni a dolgom az edzőtáborokban is, ahogy eddig tettem. Rárontani a támadófalra, akik szintén a lehető legjobban végzik a feladatukat, ezáltal pedig nem csak magunkat, hanem egymást is fejlesztjük. Azzal pedig nem igazán foglalkozom, hogy mi lesz a jövőben, rájátszásba jutunk-e vagy sem, csak az számít, hogy ugyanolyan színvonalon teljesítsek, ahogyan eddig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!