Connect with us

Hír

Sudfeld lehet a B terv?

Ugyan Cousins hosszabbítása a célja az új vezetőségnek a Redskinsnél, az sose baj, ha vannak vésztartalékaid, ha balul sülnek el a dolgok. Az idén előléptetett Doug Williams szerint ez a valaki Sudfeld lehet a fővárosban, aki bár eddig nem kapott lehetőséget, az új GM kis híján odavan érte.

 

 

Sudfeld az egyik kedvencem a csapatból, akit én ajánlottam be a tavalyi drafton, amikor azon agyaltunk, hogy kéne egy irányítót is választanunk a hátsó körben. Nagyon sokat tanult az előző szezonban, és bátran állíthatom, hogy az idei drafton első körbe is esélyes lehetett volna. Folyamatosan fejleszti magát, sokkal inkább kész a profi szintre mint az idén bekerült irányítók.

 

Sudfeld a tavalyi draft 6. körében került a Redskinshez, és harmadik számú irányítóként töltötte rookie szezonját a fővárosban. Ez a státusza 2017-ben sem fog megváltozni, tekintve hogy ugyanúgy a Kirk Cousins – Colt McCoy kettős is maradt a csapatnál. Bár Williams nagyon jó véleménnyel van játékosáról, azért nem valószínű, hogy ő lenne a megoldás, ha Cousins távozna a csapattól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!