Connect with us

Hír

Suggs: Én vagyok a Ravens Darth Vadere

Az utóbbi években nagy átalakításokon ment át a Baltimore Ravens védelme a draftok és szabadügynök piaci tevékenységek során, ami miatt már csak kevés régi motoros van a rosteren. Ám egy alak még mindig ott van, méghozzá a védelem vezére, Terrell Suggs, aki 2014 után ismét a rájátszásban szeretne játszani imádott csapatával. Suggs a minicamp végeztével egy nem várt alakhoz hasonlította helyzetét.

 

 

Én vagyok a csapat Darth Vadere, ami rosszul hangozhat, de imádom, hogy egy ilyen birodalomnak lehetek a vezére! Tele vagyunk olyan tehetséges fiatalokkal, mint C.J. (Mosley), T.J. (Tony Jefferson) vagy Brandon (Williams), ugyanakkor vannak olyan rutinos rókák is, mint Eric (Weddle) vagy akár én magam, nagyszerű egységet alkotunk. Ezek a srácok a saját posztjaikon az elitbe tartoznak, és látva, hogy a fiatalok ilyen játékosoktól tanulhatnak pályafutásuk elején, hatalmas izgalommal tölt el. Szerencsésnek érzem magam, mert sokra vagyunk hivatottak.

 

John Harbaugh is csak ámulni tud Suggs motivációján, elmondása szerint sose látta még őt ennyire motiváltnak, és 34 éves kora létére annyi munkát tesz bele az edzésekbe, mint 10 évvel ezelőtt. Már csak abban kell bíznia, hogy nem sérül meg…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!