Connect with us

Hír

Tannehill elnyerte Adam Gase bizalmát

Nem indult rózsásan Ryan Tannehillnek az új stábbal való közös munka. Adam Gase tavalyi kinevezésekor még egyáltalán nem volt biztos, hogy a 2017-es szezont is Tannehillel a kezdőben játssza a Dolphins, erre rátett egy lapáttal a pocsék szezon kezdet is, ahol már a lecserélésére is reális esély volt. Aztán Gase rövid idő alatt megoldotta a csapat problémáját, Tannehill pedig lubickolt az új rendszerben, elnyerve edzője minden bizalmát.

 

 

Kemény időszakon mentünk keresztül tavaly, de idővel megmutatta, hogy képes a csapat vezérévé válni, és meccseket nyerni nekünk. Nagyon jó személyisége van, aki amikor rosszul ment, egy percig sem adta fel, és folyamatosan motiválta magát, ha pedig ment a szekér, akkor nem szállt el a sikerektől, és a földön bírt maradni. Bizonyára nem így tervezte a szezon kezdését, de végül is jól kijött belőle, rengeteget tanult az első pár meccsből, és folyamatosan lett egyre jobb a játéka. Szeretném, ha ezt a győzni akarását átadná a csapatnak is, ahogy egy vezérnek kell, és akkor még jobb szezont zárhatunk mint tavaly.

 

Tannehill játéka nagyon megosztó volt egész pályafutása során, mert nem tudott kitörni az átlagos státuszból, egyesek szerint pedig még az átlagos szintet sem éri el. Tavaly Adam Gase feltámasztotta a futójátékot, illetve a támadófal is jól végezte munkáját, ami az irányító teljesítményén is meglátszott. Idén ráadásul egy Julius Thomasszal erősebb is lett az offense, aki legutóbb a Gase koordinálta Broncosban tudott értékelhetően játszani – igaz, Peyton Manning irányításával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!