Connect with us

Hír

Tuitt: maradok, ha a csapat úgy gondolja, megérdemlem

A Steelers defensive end Stephon Tuitt újonc szerződésének utolsó évébe lépett és lassan ideje lenne a jövőre is gondolni. Általában ilyenkor szoktak a felek leülni tárgyalni egy új kontraktusról, azonban a védő egyelőre nem gondol az ilyesmire a Pittsburgh Post-Gazette szerint.

 

Nem nagyon beszéltem még az ügynökömmel. Nem érdekel különösebben ez a dolog. Ami számít, hogy formában legyek és amennyire tudok, a legjobb legyek, és élvezzem azt, amit csinálok. Még rengeteg futball van előttem. A célom, hogy napról napra jobbá váljak, hogy az a srác legyek, akire a Steelersnek szüksége van, és hogy segíthessek elérni a Super Bowlt.

 

 

A 24 éves védő 2014-ben a második körben került a Steelershez. Második szezonjában 14 meccsen 54 tackle-t, 6,5 sacket és egy INT-t jegyzett, tavaly ugyanennyi meccsen 34 tackle, négy sack, két fumble került a neve mellé. Kellően megbízható futás és passz ellen is, a csapat másik DE-je, Cameron Heyward jelenleg évi 10,4 millió dolláros fizetésével a harmadik legjobban kereső játékos a posztján. Ennyit Tuitt talán nem fog kapni, már ha eljön a szerződéskötés ideje, de egy 8-9 millió dollár neki is kinéz évente.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!