Connect with us

Hír

Young: Beszarás, hogy Fitzpatrick még játszik

A közhiedelemben mindig az a vélemény uralkodott, hogy Vince Young Tennessee-ből történő távozása elsősorban a közte és az akkori vezetőedző, Jeff Fisher közti feszültségnek volt köszönhető, most azonban az egykori 1/3-as irányító többek között ezt is érintette Greg Bishopnak, a Sports Illustrated újságírójának adott hosszabb interjújában.

 

 

Egyszer szét fogom rúgni a seggét.

Mondta ezt Young korábbi edzőjéről, aki véleménye szerint hátba szúrta őt azzal, hogy kiteregette a privát beszélgetéseiket a médiának, illetve, hogy egyszer úgy engedte felszállni a csapat repülőgépét, hogy az irányító nem tartózkodott a fedélzeten. Ezt követően persze jogosan érezhette Young elhagyatottnak magát a csapatnál, ami aztán a 2010-es szezont követő kivágásában manifesztálódott, onnantól kezdve pedig sehol sem tudta igazán megvetni a lábát.

Nem csak Fisher van Young begyében, hanem az NFL “utazónagykövete”, Ryan Fitzpatrick is, akiről azt gondolja, hogy teljesen jogtalanul van még mindig a ligában és veszi el az olyan képességű játékosoktól a roster helyet, mint ő. Young ugyanis nemrégiben a CFL-ben próbálta beindítani karrierjét, azonban megsérült és ezt követően nem is olyan sokára ki is vágta a Saskatchewan Roughriders csapata. Így jogos, hogy kicsit savanyú a szőlő.

Beszarás, hogy Fitzpatrick még mindig játszik. Vezeti a ligát interceptionökben és ezért még kib*szottul meg is fizetik? Mi a f*sz folyik itt? Ő dollármilliókat keres, pedig egy halom hulladék, miközben én a konyhában pulykanyakat főzök.

Young egy kicsit túlreagálta ezt, hiszen Fitzpatrickkel 2011 óta egyszer sem fordult elő, hogy ő adta volna el a legtöbb labdát egy szezonban, azonban a tavalyi évben való igaz, hogy szorgosan dobta az ellenfél kezébe a labdát, végül top3-ban végzett ebben a rangsorban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!