Connect with us

Hír

Zach Brown az Év Védője címre hajt

A szabadügynök piac egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy az egyik legjobb FA linebacker, Zach Brown szinte utoljára talált magának csapatot a nagyobb nevek közül. Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a 2016-os kimagasló szezonján kívül nem volt kiemelkedő játékos a Titanses évei alatt, de a Bills ennek ellenére sem hosszabbított vele szerződést. Most új csapatában mutatná meg, hogy mekkorát hibáztak.

 

 

Minden olyan edző meg fog fizetni azért, aki sem a drafton, sem a szabadügynök piacon nem tartott rám igényt. A tavalyi szezonom ellenére még mindig nem kapom meg az emiatt megérdemelt bizalmat, és ha eddig nem becsültek meg, akkor el fogom érni, hogy ez megváltozzon. Ezt pedig úgy fogom elnyerni, hogy én leszek az Év Védője a következő szezonban!

 

Szó ami szó, elég kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen legutóbb Luke Kuechly nyert linebackerként Év Védője díjat még 2013-ból, és az új évezredben rajta kívül csak Brian Urlachernek és Ray Lewisnak sikerült ez a bravúr a posztjáról. Brown tavalyi szezonja élete első pro Bowl részvételét eredményezte, de a 149 tackle-nél, 4 sacknél és 1 interceptionnél több kell a céljai eléréséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!