Connect with us

Hír

60 millió dollárt kap a liga egyik legjobb 3-4-es endje

A Tennessee Titans nem szívbajos, ha meg kell fizetnie a jó játékosokat. Annyira nem, hogy a kiváló 3-4-es defensive end, Jurrell Casey úgy kapott, egy négy éves, 60, 4 millió dolláros szerződéshosszabbítást, hogy még két éve hátravolt a szerződéséből.

 

 

Casey 3. körös pick volt még 2011-ben, mindössze két meccset hagyott ki hat szezon alatt. Ráadásul a pályán kiválóan is teljesített, nem véletlenül kapott 2014-ben is egy négy éves, 36 millió dolláros szerződést (azért jól látszik, mennyire elszálltak az árak: a mostani szerződéséből csak a garantált tartalom nagyobb – 40 millió – mint a korábbi kontraktus teljes összege). A játékos így a 2022-es szezon végéig a csapat tagja marad.

 

Casey karrierje legjobb évét 2013-ban hozta, legalábbis statisztikailag: akkor 16 meccsen 10,5 sacket jegyzett, amit azóta sem tudott megismételni. Persze az ő posztján nem is feltétlen ez az elvárás, illetve QB hitekkel és siettetésekkel bőven kompenzálja a kiesett sackeket, de legalább ötöt így is bedobott a közösbe az utóbbi három évben. Jelenleg kétszeres Pro Bowler (2015, 2016) és egyszeres második csapatos All-Pro (2013).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!