Connect with us

Hír

Andre Johnson lehet az első játékos a Texans Dicsőségek Csarnokában

A Houston Texans 2002-ben csatlakozott az NFL-hez, így valamelyest érthető, ha kevés játékos került be eddig a csapat Ring of Honorjába, azaz a Dicsőségek Csarnokába. Ám az azért meglepő, hogy az ilyen kitüntetésben részesülő játékosok száma egész pontosan 0 volt – eddig. Merthogy az idén visszavonuló Johnson lehet az első játékos, akit beválasztanak ide.

 

 

November 19-én az Arizona Cardinals vendégeskedik az NRG Stadiumban, ami most már még egy eseménynek is otthont ad – a mérkőzés félidejében lesz Andre Johnson beiktatása a Ring of Honorba. Johnsont még áprilisban szerződtette egy napra a Texans, hogy az ő játékosaként vonuljon vissza a profi focitól a zseniális elkapó, elfoglalva ezzel megérdemelt helyét a Texans halhatatlanjai között. Johnson 2003-ban került Houstonba, méghozzá az akkori draft 3. draftpickjével, és meghálálta a belé fektetett bizalmat. A kétszeres első csapatos All-Pro az ott töltött 12 szezonja alatt 1012 elkapást, 13597 elkapott yardot és 64 elkapott TD-t szolgáltatott csapatának, természetesen mindhárom franchise rekord.

 

Johnson 1-1 éves kitérővel erősített két csoportriválist is, 2015-ben a Coltsot, 2016-ban pedig a Titanst, ám egyik csapatnál sem alkotott maradandót. Érdekes, hogy egy szezonon belül vonult vissza a Texans futó (Arian Foster) és elkapó statisztikák rekordere is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!