Connect with us

Hír

Andy Reid válaszolt Tamba Hali kritikájára

Tamba hali a napokban akadt ki twitteren, hogy kevesebb játéklehetőséget kap, mint szeretne és nem tudja valóban szüksége van-e rá a csapatnak. Az idősödő pass rusher az elmúlt szezonokban rendre a csapat defensive snapjeinek csak 70%-ban volt pályán, pedig Justin Houston sérülése miatt meg kellett növelni a terhelését. Ez mellett nehezményezte, hogy a csapat néhány játékosa nem vesz részt az OTA-n és nem veszi komolyan a felkészülést. Neveket nem mondott, de Eric Berry, Justin Houston és Marcus Peters is hagyott ki edzést a fontosabb játékosok közül.

 

 

Reid most ezekre meglehetősen politikus módjára reagált.

 

Mint edző, szeretnék mindenkit itt látni az edzéseken. Azonban ez egy önkéntes dolog, Tamba pedig úgy reagált a dolgokra, mint egy mérges edző, márpedig nem ez a dolga. Azok a játékosok akikre célzott, venni fogják a lapot, jobban ismerik őt mindenkinél. Mind a három távol lévő játékos nagyon fontos láncszem, ketten közülük vezetők is. Mi nem tudjuk miért nincsenek itt, de nem is kell tudnunk mindent.

 

Reid tehát félig-meddig kiállt Hali mellett, de ugyanakkor megvédte a többi játékost is. Hali már 33 éves és rengeteg rutinja van a ligában. Pontosan jól tudja, hogy utolsó éveit tapossa és szeretne egy gyűrűvel visszavonulni. A tudat, hogy nem sok van hátra, frusztrálja az embert és szeretné ha a többieknek is ugyanolyan fontos legyen ez az egész mint neki. Nem gondolom, hogy valóban olyan mérges lenne, mint a twitterüzenete, de szerette volna ha a többiek veszik a lapot.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!