Connect with us

Hír

Barry Church szerint a Jags tehetségesebb a Cowboysnál

Az edzőtáborok alatt minden csapat jól felpakol kincstári optimizmusból, és úgy látszik, hogy a Jaguars egy testhossznyi vezetést meg is szerzett ezen a téren. Barry Church hét dallasi év után Floridában fog labdákra és támadókra vadászni Tashaun Gipson oldalán, és azonnal megragadta őt a hely szelleme.

Ugyanolyan a hangulat itt, mint Dallasban. Közel vagyunk egymáshoz csapattársakként. Ott is azok voltunk, de úgy érzem, hogy itt sokkal több tehetség van, mint ott volt.

Church szavai csupán napokkal Malik Jackson és Calais Campbell Super Bowl-víziói után jönnek, akik közül Jackson szerint természetesen úgy fogják megszerezni a Lombardi-trófeát, hogy közben egy meccset sem veszítenek.

 

 

A Jaguars tényleg jól néz ki, a draftjuk jól sikerült, és a csapat építésével mindkét oldalon sok lehetőséget fognak adni Bortlesnek és Fournette-nek is. De valljuk be, elég nehéz őket rövid távon domináns csapatnak tekinteni az AFC-ben, pláne olyan contender csapatok mellett, mint a Pats, Chiefs, Raiders, és a Steelers. Ha valamikor, akkor most van esélyük megszakítani a hat éve tartó mínuszos szezonok sorozatát, de azért józanul tekintsünk a jövőre, és ezt meleg szívvel tudjuk ajánlani a cikkben szereplő három jómadárnak is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!