Connect with us

Hír

BREAKING: Branden Albert visszavonul!

Végre pont került Branden Albert és a Jacksonville Jaguars közös jövőjének kérdésére, még ha nem is úgy, ahogyan arra számítani lehetett. A hisztis tackle megunta az életet, és inkább a visszavonulás mellett döntött a 32 éves támadófalember, nem kis kulában hagyva ezzel új csapatát.

 

 

Albert már amikor márciusban Jacksonville-be került is azt hangoztatta, hogy fizetésemelést szeretne, amit értelemszerűen nem adtak meg neki, így ő nem járt sem edzésekre, és nem is reagált bármilyen telefonhívásra. Sokáig csak találgattak még a Jaguarsnál is, hogy egyáltalán él-e még a játékos, de úgy tűnt az edzőtáborra már lelátogat, a mai bejelentése viszont ezt is kizárta. A korábban 2013-ban és 2015-ben is Pro Bowler LT visszavonul a profi focitól.

 

Albert még márciusban került egy emlékezetes huzavona után a Dolphinstól a Jaguarshoz, egy 2018-as 7. körért cserébe. De mivel Julius Thomas is akkor váltott klubot, csak a másik irányba, gyakorlatilag a két játékos mellé egy 2017-es és 2018-as 7. körös pick cserélt gazdát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!