Connect with us

Hír

Bruce Arians veserákkal edzősködött a szezon végén

A 64 éves Bruce Arians könyve kedden jelent meg Quarterback Whisperer, tehát Irányító-suttogó címmel, amiből kiderül, hogy februárban a veséjének egy részét el kellett távolítani, miután egy két hónappal korábbi teszten rákos sejteket mutattak ki.

 

Arians decemberben ment el orvoshoz, hogy ránézzenek a sérvére és egy ultrahangos vizsgálat során kimutatták a felnőttek körében leggyakoribb veserákot, a vese-sejtes karcinómát, ezt távolították el pár héttel a Cardinals szezonzárója után.

 

 

Most jobban látom, mint valaha, hogy semmi sem garantált az életben. Minden napot maximálisan élvezni kell. Mostantól én szeretnék lenni a reménysugár azok számára, akik rákkal küzdenek. Az én küzdelmem az ő küzdelmük is. Nem magamért edzősködöm 2017-ben, hanem mindenkiért, aki a rákkal küzd.

 

 

Most remekül érzem magam, az energiám visszatért és azt mondták, ismét rákmentes vagyok. Készen állok legalább egy újabb NFL-szezonra – talán többre is.

 

 

Arians korábban is volt rákos, 2007-ben prosztatarákot mutattak ki nála, 2013-ban pedig az orrából kellett eltávolítani rákos bőrsejteket. Ezen kívül is több egészségügyi problémája volt az utóbbi években, meccsek előtt vagy után is szállították már kórházba ilyen-olyan gyanúval, de szerencsére ezekből nem volt semmiféle komoly probléma. Az viszont egyértelmű, hogy nem lehet sokáig fenntartani ezt a fajta életmódot, így hamarosan eljöhet az idő, hogy Arians leteszi a lantot és visszavonul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!